top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHair-Division.com

NOUVELLE FLUID COLOR SHADES


Één van de beste eigenschappen van Nouvelle producten is de geavanceerde formule. De nieuw Fluid Color Shade Demi-permanente kleuring bevat Hemi Squalene , een plantaardige vervanging voor petroleum die de lipide-water barrière van het haar herstelt en laat een licht en droog textuur die pluis verminderd achter. Het haar voelt zacht, glimt, en pluist niet.


Fluid color shades bevat een breed assortiment van tinten die allemaal zachter gemaakt kunnen worden door het gebruik van de Clear Fluid Booster. Het mengen met elkaar en het afzwakken met de Clear Fluid Booster geeft je eindeloze mogelijkheden. Het assortiment bevat onder anderen intens rood, intens goud, en intens koper, die goed werken voor voorpigmenteren . Er is een goed assortiment van violet tinten om geel pigment te neutraliseren, dus zeer goed voor het tonen van highlights. De Nude tint is speciaal ontworpen om geel tinten in geblondeerd haar te neutraliseren. Het wordt geadviseerd om met de verhouding 1 : 1.5 te gebruiken met de Shades Maker Developer voor levels 7 en 8 en 1 : 2 voor levels 9 en 10 . In mijn ervaring is de nude tint zeer intensief , maar is het beter een intensieve kleur die je kunt afzwakken dan een zwakke kleur die niet voldoet aan je wensen. Ik adviseer wel met deze tint te spelen om het beste formules voor jezelf te creëren.


Drie tinten; 5.2, 5.34, en 6N zijn goed voor gebruik met root smudge/shadow root technieken. In combinatie met de light lavender blonde (8.22), very light intense rose gold (9.62), silver blonde (9.11) zijn meerdere trendy looks toe te passen. Het assortiment bevat ook een aantal beige tonen voor klassieke looks. In totaal, met de Fluid Color Shades en Clear Fluid Booster heb je alles dat je nodig zou kunnen hebben.


Applicatie: Met het schudden in een flacon schuimt de kleur een beetje en wordt het dikker, dus vond ik het zelf handiger om een bak en kwast te gebruiken, maar met een flacon met groter mondstuk, is het ook prima.


Overal ervaring: Ik vind de geur van de Fluid Color Shades prettig en ik krijg vaak complimenten van klanten die het ook zeer prettig vinden ruiken. Het haar voelt zacht, rustig en verzorgd aan na het föhnen. De textuur van de Fluid Color Shade is prettig, niet te dik en niet te waterig en de kleur blijft lang zitten. Ik vind het zeer prettig om mee te werken en dit is een onmisbaar item in mijn salon.


Christopher Mooyer

HAIR DIVISION

55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page