top of page
Delivery Men

Distributeur worden

Distributeur worden van AeroRasor

De activiteiten van AeroRasor, gericht op kappers, houden van vernieuwingen en uitdagingen in het kappersvak.

Wilt u ook bijdragen en meegroeien met het succes van de AeroRasor? Wordt dan distributeur! Lees onderstaande tekst goed door en neem contact met ons op als u interesse heeft om distributeur van AeroRasor te worden.

​Over AeroRasor

Hair Division ontwikkelt en produceert vanaf heden deze professionele kapperstool. Ons doel is om een kappers mes van hoge kwaliteit te leveren voor de vele specifieke behoeften van onze klanten in onze sectoren. Hair Division is een internationaal georiënteerde onderneming die actief is in een  landen zowel binnen als buiten de Europese Unie. Maar zijn nog steeds actief opzoek naar Distributeurs die samen met ons de AeroRasor een plaats willen geven in de kappersbranche. Wij zijn er ook van overtuigd dat hij daar een plaats verdient en ook zeer zeker thuis hoort.

AeroRasor producten

​De producten van Aerotools zijn enkel voor professioneel gebruik.

AeroRasor sectoren/toepassingsgebieden

De AeroRasor wordt gebruikt in veel verschillende sectoren. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende toepassingsgebieden:

• Kapsalons

• Kappers opleidingen / scholen

• Extensions opleidingen

• Trainingen voor krullenkappers

• Barbier opleidingen

Doelgroep

In de bovenstaande toepassingsgebieden zijn wij op zoek naar betrouwbaredistributeurs. Onze voorkeur gaat uit naar distributeurs buiten Nederland, of distributeurs die binnen een bepaald gebied in Nederland opereren waar nog geen distributeur actief is. Neem voor meer informatie hierover contact op met ons sales team.

Wat u als distributeur van ons kunt verwachten

Heeft uw bedrijf interesse om distributeur te worden van AeroRasor producten? Dit kunt u als distributeur van ons verwachten:

Een populaire kappertool: De AeroRasor staat bekend om zijn hoge kwaliteit en zijn inzetbaar voor alles kappers, kappersscholen, extension, krullen en barbier opleidingen.

Merknaam: AeroRasor is een bekende merknaam in de kappers wereld. Onze focus ligt op kwaliteit en klanttevredenheid.

Snelle levering: door centralisatie van onze bedrijfsactiviteiten liggen onze standaard producten op voorraad en zijn ze in 99% van de gevallen direct leverbaar.

Klantspecifieke oplossingen: doordat AeroRasor ontwikkeling, productie, voorraad en klantenservice in eigen huis houdt, worden klantspecifieke oplossingen voor verschillende toepassingsgebieden snel en efficiënt gerealiseerd.

Professionaliteit: Aerotools bestaat uit een club gedreven, vakkundige mensen die dagelijks op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen in hun vakgebied: hoogwaardige producten staat op ons op nr1.

Exclusieve verkoop rechten: als distributeur van de AeroRasor kunt u exclusieve rechten krijgen om ons product te verkopen binnen een bepaald gebied, provincie, land afhankelijk van de sector en doelstellingen.

Marketing ondersteuning: AeroRasor ondersteunt uw marketingactiviteiten met productfolders, foto’s, video’s en internet.

Duurzame relatie: AeroRasor gelooft in het leveren van volledige steun aan onze distributeurs op het gebied van marketing, verkoop, producten, maatwerk oplossingen, logistiek en techniek. AeroRasor streeft ernaar met al haar klanten en distributeurs een duurzame relatie op te bouwen die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen en respect.

Wat Hair Division van u verwacht als distributeur

Bovenstaande punten zijn bedoeld om distributeurs te helpen om hun markt te betreden met een hoogwaardig product met een goede prijs. Met alle ervaring en kennis die wij u kunnen bieden, hebben wij ook hoge verwachtingen van u als distributeur. Potentiële distributeurs moeten tenminste voldoen aan de volgende criteria:

Sterke expertise en kennis – zowel commercieel als technisch – van uw lokale markt in de haarcosmetica branche.

Een solide marktpositie binnen uw markt, op basis van uw huidige bedrijfsactiviteiten (fabrikanten of distributeurs) en producten.

Om exclusieve verkooprechten te verkrijgen en te behouden, dient u als fabrikant of distributeur in staat te zijn om een minimum hoeveelheid van de AeroRasor producten per jaar te verkopen.

Product kennis en motivatie om onze activiteiten uit te breiden in landen buiten Nederland, of in bepaalde gebieden binnen Nederland, afhankelijk van de sector.

 

Bent u geïnteresseerd om partner of distributeur van de AeroRasor te worden? Neem dan contact op met ons sales team. Zij staan klaar om u te helpen met vragen over de AeroRasor, toepassingsgebieden, marketing, verkoop en leveringen.

Laten we samenwerken, wordt distributeur van Aerotools

Kom in contact en wellicht werken we binnenkort al samen. 

Bedankt!

bottom of page