top of page
Addmino Logo.png
Addmino Logo.png

ADDMINO-18: Een cosmetische innovatie die de haarverzorgingsindustrie verandert 

In een wereld waar haarverzorging een bloeiende industrie is, is er een revolutionaire cosmetische formule opgestaan die de markt verstoort. Zeg hallo tegen Addmino-18, een baanbrekende innovatie die niet alleen je haar voorkomt en beschermt tegen de schadelijke effecten van chemische en mechanische behandelingen, maar ook uitblinkt in het herstellen en revitaliseren van je haar. Addmino-18 is ontwikkeld in een ultramoderne laboratoria en luidt een nieuw tijdperk van haarverzorging in. 

Het komt vaak voor dat mensen beschadigd, breekbaar en glansloos haar krijgen na herhaalde blootstelling aan verschillende haarbehandelingen. Traditionele haarverzortingsoplossingen kunnen maar weinig doen om deze schade te voorkomen en te herstellen. Dat is waar Addmino-18 om de hoek komt kijken - als een innovative oplossing die is ontworpen om de haarmarkt te shockeren. 

ADDMINO-18: een cosmetisch wonder

Addmino-18 is meer dan alleen een haarverzorgingsproduct; het is een cosmetisch wonder dat de normen voor haarbehandeling opnieuw heeft gedefinieerd. De ontwikkeling van deze unieke formule is het resultaat van meedogenloos onderzoek en innovatie op het gebied van cosmetica. Door cosmetica en farmaceutica naadloos in elkaar te laten overlopen, gaat Addmino-18 verder dan conventionele haarverzorgingsproducten en biedt het een allesomvattende benadering van haar gezondheid.

ADDMINO-18: Schade voorkomen

 

De eerste stap op weg naar prachtig haar is preventie. Addmino-18 is speciaal samengesteld om een beschermend schild rond je haarstrengen te creëren. Het werkt als een barrière die je haar beschermt tegen de schadelijke effecten van chemische behandelingen, UV-straling en mechanische stress. Door deze preventieve aanpak blijft je haar er niet alleen prachtig uitzien, maar blijft ook de structurele integriteit behouden. 

ADDMINO-18: Herstellen en vernieuwen

Hoewel preventie van vitaal belang is, kan niet alle schade worden voorkomen. Addmino-18 doet meer dan alleen schade voorkomen - het werkt actief aan het herstellen en vernieuwen van je haar. De geavanceerde formule drinkt diep door in de haarschacht en vult verloren voedingsstoffen en vocht aan. Dit resulteert in zachter, gladder en gezonder haar, zelfs na jaren van beschadiging. 

Long Shiny Hair

ADDMINO-18: WHERE SCIENCE MEETS BEAUTY. TRANSFORM YOUR HAIR WITH A REVOLUTIONARY BLEND OF INGREDIENTS. YOUR JOURNEY TO STUNNING HAIR BEGINS HERE

De kracht van fruitzuren benutten

  • Verzekert zuiverheid, hydratatie en voeding

  • Verrijkt met een complex van essentiële elementen voor prachtig, stralend haar

sali-minerali.jpg

De kracht van minerale zouten

  • De samenwerking tussen deze elementen creëert een gunstige omgeving voor de vitaliteit van het haar, waarbij de Natural Moisturizing Factor (NMF) behouden blijft, een noodzaak voor sterk, gezond en stralend haar. 

  • Daarnaast vormt de toevoeging van Mineraal zout, in combinatie met een Biopolymer afkomstig van lindebomen, een beschermend laagje op de haarschubben. Dit laagje houdt vocht beter vast, vermindert poreusheid en biedt bescherming tegen UV-stralen, chemische middelen (zoals professionele behandelingen) en omgevingsfactoren. 

Antioxidant technologie met hyperfermentatie

  • De baanbrekende technologie die door de laboratoria is ontwikkeld, is het resultaat van uitgebreid onderzoek naar geavanceerde cosmetische innovaties, met name op het gebied van huidverzorging. Zij hebben zicht gericht op het onderzoeken van een nieuw fermentatieproces voor groene koffie dat bekend staat om zijn krachtige antioxiderende eigenschappen. 

  • Deze hyperfermentatietechnologie zorgt ervoor om de kracht van polyfenolen en flavonoïden aanzienlijk te vergroten. Deze stoffen spelen een cruciale rol in het tegengaan van de productie van vrije radicalen, die doorgaans leiden tot oxidatieve stress en de veroudering van zowel hoofdhuid als het haar. Hyperfermentatie combineert bio-liquefactie van enzymen met een fermentatieproces om robuuste en superieure resultaten te leveren. 

iper-fermentazione_edited.jpg
bottom of page