top of page
Scherm­afbeelding 2024-06-11 om 15.44.53.png
R1_edited.png

Distributeur worden van AeroRasor?

De activiteiten van Aerorasor, gericht op kappers, houden van vernieuwingen en uitdagingen in het kappersvak. Wilt u ook bijdragen en meegroeien met het succes van de AeroRasor? Wordt dan distributeur!

322 AeroR Logo_Loveit wdD3_edited_edited

AERORASOR - een ommekeer in haarstyling

Ontdek de AeroRasor, al snel je ultieme kappersmaatje

 

Welkom bij de toekomst van hairstyling met de AeroRasor, het revolutionaire kappersgereedschap dat ontworpen is om jouw kapperservaring te transformeren. Voor elke professionele haarstylist, de AeroRasor belooft precisie, efficiëntie en ongeëvenaarde resultaten.

Waarom zou je kiezen voor de AeroRasor?

1. Precisie

De ultrascherpe, hoogwaardige bladen van de AeroRasor zijn ontworpen voor precisie. Met minimale inspanning kun je perfect snijden, zodat elke klant er op zijn best uitziet. De geavanceerde mes technologie vermindert de noodzaak voor constant slijpen, waardoor je tijd en moeite bespaart. 

2. Ergonomisch ontwerp

De AeroRasor is ontworpen met het oog op comfort en ligt perfect in de hand, waardoor je minder snel vermoeid raakt tijdens lange kapsessies. Het lichte gewicht en de uitgebalanceerde constructie zorgen voor meer controle en nauwkeurigheid, zodat je moeiteloos ingewikkelde stijlen kunt creëren.

3. Veelzijdige functionaliteit

Van fijn trimmen tot gedurfd knippen, de AeorRasor past zich aan elke behoefte aan. De veelzijdige functionliteit maakt hem ideaal voor een breed scala aan haartypes en stijlen. Of je nu randjes bijwerkt, lagen textureert of precisie werk uitvoert, de AeroRasor levert consistent uitstekende resultaten. 

4. Hygiënisch en duurzaam

De AeroRasor is gemaakt van eersteklas materialen die bestand zijn tegen corrosie en slijtage. Het eenvoudig te reinigen ontwerp zorgt voor hygiëne, waardoor het een betrouwbare tool is voor elke professionele omgeving. De AeroRasor is gemaakt om lang mee te gaan en is een investering in kwaliteit die zich bij elk gebruik terugbetaalt. 

Sfeer 2.jpeg

AEROSTYLING

CREATING

LONG LASTING

HAIRSTYLES

DE PENSEELSTREEK VAN PRECISIE IN DE HANDEN VAN ELKE HAARSTYLIST.

Ontdek het AeroStyling Concept 

AeroRasor introduceert het baanbrekende AeroStyling concept, een geheel nieuwe dimensie in haarstyling. AeroStyling combineert gelijktijdig snijden en stylen voor een ongeëvenaarde haarervaring. 

De Voordelen van AeroStyling

 

Natuurlijke Haarval:
AeroStyling zorgt ervoor dat het haar op een supernatuurlijke manier valt, waardoor je klant het thuis makkelijker in model kan brengen.

 

Efficiëntie:
In slechts vijf stappen creëer je met AeroStyling een gedetailleerde en verfijnde persoonlijke coupe, zonder extra tijd te verliezen. Het haar valt vanzelf in model.

 

Verbeterde Productwerking:
Aanbevolen stylingproducten werken effectiever door de unieke snij- en stijltechniek van AeroStyling.

 

Klanttevredenheid:
Doordat het kapsel thuis eenvoudig in model te brengen is, verhoog je de tevredenheid van je klanten. Dit leidt tot een betere band tussen jou en je klant, precies wat iedereen van zijn kapper verlangt.

 

Verhoogde Omzet:
Als Aerostylist kun je je omzet verhogen zonder extra tijdsinvestering. Door AeroStyling als nieuwe behandeling te introduceren, kun je een hogere prijs rekenen voor je diensten.


Samenvatting


Met AeroStyling van AeroRasor breng je je haarstyling naar een hoger niveau. Bied je klanten een natuurlijke, gemakkelijk te onderhouden coupe en verbeter tegelijkertijd je eigen efficiëntie en omzet. Ontdek vandaag nog hoe AeroStyling jouw salon kan transformeren!

Sfeer 1.jpg
bottom of page