top of page
logo_nouvelle_edited.png

Professionele Haarproducten Importeur

Nouvelle  - Catalogus

Bekijk in de catalogus de gehele collectie van Nouvelle. 

logo_nouvelle.png

Nouvelle - Alles omvattend kappersmerk​

Nouvelle is een alles omvattend kappersmerk, dat vooral bekend staat om kwalitatieve hoogwaardige haarverf met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Verkrijgbaar bij Hair-Division.

  • 100% grijsdekking (zonder toevoeging van natuurtinten)

  • Houdbaarheid van fashion tinten zijn uniek

  • Perfecte glans

  • Uistekende prijs/kwaliteit verhouding

Het zeer complete gamma van producten bestaat uit verf, permanent en straightening, verzorging voor alle haartype's, intensieve haarbehandelingen voor onder andere beschadigd haar en een ruime lijn styling producten. 

blonde curls

IT IS THE BRAND THAT INSPIRES THE HAIRDRESSER WITH THE LATEST FASHIONS AND TRENDS. RESPONSIVE, DEMOCRATICALLY FASHION, EASY & PERFORMING

INSPIREERT DE LAATSTE

MODE EN TRENDS

Het is het merk Nouvelle dat de kapper inspireert met de laatste mode en trends. Dit helpt om een referentiepunt te worden voor een grote, variabele klantenkring en geeft de instrumenten om kwaliteitsdiensten en -producten aan te bieden die variëren van basis- tot meer gedurfde behandelingen en zoekt naar een jonger publiek.

 

Nouvelle heeft kwaliteit en know-how door reeds 30 jaar op de markt te zijn en een ideale prijspositie voor een vrouw die zichtbare resultaten op haar haar wil, die vaak naar de salon gaat om zichzelf altijd op orde te hebben, maar om de zoveel tijd wil veranderen met nieuwe, meer creatieve en gekleurde stijlen.

01E83A34-EB44-4C28-B4CC-366634EE6831.jpe
Beauty in Glam Makeup

DEMOCRATISCHE MODE

Kleur is het hart van het merk, het inspireert kappers van over de hele wereld al jaren en maakt hen experts in stijl en innovatie en in staat om hun klanten voortdurend de diensten en producten aan te bieden die door nieuwe trends worden aangekondigd. De Nouvelle kapper is eigentijds, altijd up-to-date met recente trends, maar toch op een persoonlijke manier geïnterpreteerd. Afhankelijk van de klant die wordt verwelkomd, is de kapper in staat om excentrieke of meer ingeperkte stijlen aan te bieden, maar altijd met een blik op de modewereld, zonder dergelijke voorstellen te beperken tot exclusieve en beperkte keuzes, maar wel democratisch open te staan voor de meest uiteenlopende eisen.

SPEELT IN OP BEHOEFTEN

Nouvelle is een merk dat inspeelt op de behoeften van een zeer grote doelgroep. Dankzij de volledigheid van het aanbod en de basisprijs positionering kan het voldoen aan de behoeften van de jongere en uitbundige klant, maar ook aan die van de volwassen klant die een kwaliteitsproduct en -behandeling wil.

De producten zijn eenvoudig te begrijpen en te gebruiken. Alles is ontworpen om de beste voorwaarden te creëren voor kappers om comfortabel te kunnen werken, terwijl ze voor zichzelf en hun klanten hoge prestaties garanderen dankzij een product met bewezen resultaten en een knowhow en aanwezigheid op de markt gedurende meer dan 30 jaar. Pure efficiëntie.

Natural Makeup
bottom of page