top of page

Professionele Haarproducten Importeur

silky%20logo_edited.png

Silky  - Catalogus

Bekijk in de catalogus de gehele collectie van Silky. 

silky logo.jpg

Silky, voor salon professionals 

Silky is een alles omvattend kappersmerk, dat vooral bekend staat om kwalitatief hoogwaardige haarverf met 100% dek kracht zonder toevoeging van natuurtinten. Dit maakt voor Silky het verschil ten opzichte van de concurentie.

 

De merknaam Silky (zijde) doet zijn naam eer aan door zijn enorme blijvende glans op de kleuringen.

 

Daarnaast is er ook nog een zeer compleet gamma aan verzorgings- en stylingsproducten. 

 

* Silky is salon exclusief en enkel bij de kapper te verkrijgen.

 

Is uw interesse gewekt? Maak dan een afspraak met één van onze verkoop adviseurs, en laat u informeren over de verschillende Silky proefpakketten die we van Hair Division aanbieden. 

silky-hair-division.jpg

AN ESSENTIAL BRAND WITH SPECIFIC PRODUCTS DESIGNED FOR THE CUSTOMER'S MAIN NEEDS. STRICTNESS, CLEAN SHAPES, FORMULAS THAT "GO STRAIGHT TO THE POINT

ESSENTIEEL & PRESTEREND

ESSENTIEEL & PRESTEREND

Het is een essentieel, zuiver, mooi merk. Het gaat recht in de roos om specifiek in te spelen op de behoeften en wensen van moderne klanten: kleur, verzorging, afwerking, zijdezacht biedt alles wat nodig is voor een gezonde, altijd actuele uitstraling. De zijdeachtige vrouw is eigentijds, pragmatisch, niet beïnvloed door voorbijgaande mode, maar is toch geïnteresseerd in alles wat elegant, natuurlijk en niet overdreven kunstmatig is.
Een merk bedacht en geproduceerd in Italië en aanwezig in meer dan 80 landen over de hele wereld.

Fashion Model
Fashion Model

WELL CARING

Persoonlijke verzorging door middel van haarverzorging als hoofddoel van het merk. De behandelingen zijn gericht, gewijd aan het verbeteren van de bijzondere conditie van het haar dankzij de synergie van technologische en natuurlijke ingrediënten, nooit overbodig. De formules bevatten alleen wat nodig is voor onmiddellijke effectiviteit. Verzorging en zuiverheid geven een gezonder en mooier beeld.

ESSENTIEEL & SPECIFIEK

Productsystemen maken deel uit van een compacte, lichte en gebruiksvriendelijke structuur voor zowel de kapper als de eindconsument. Elk product is ontworpen om te voldoen aan specifieke haar- en hoofdhuid behoeften. Van kleur tot afwerking tot haarvoeding, de lijn is essentieel en specifiek zonder verdeling tussen vaak onnodige accessoire producten.

Fashion Girl
bottom of page