top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHair-Division.com

Blauwe haarverf kopen


Dames met blauwe haren zorgen voor een verhoogde aandacht van het publiek. Denk je dat we je zullen ontmoedigen om je uiterlijk zo opvallend te maken? Nee, integendeel, we vertellen je graag over waarom je je haar juist blauw moet verven en hoe je het mooiste resultaat behaald.


Psychologen hebben door middel van vragenlijsten en observaties een aantal conclusies kunnen trekken waarom mensen hun haren blauw verven, waarom is de blauwe haarverf zo populair?


Naar voren is gekomen dat men zich vaak verkeerd begrepen voelen en dat ze zichzelf willen verklaren, vaak een beetje wispelturig en lichtelijk ongehoorzaam. Maar toch, voelen ze zich zeer kwetsbaar, gevoelig en zijn ze zeer goedaardig. Ze willen de wereld een beetje meer perfect maken en de wereld wil zich er niet aan aanpassen. Hoewel de blauwe kleur een manifestatie van protest kan zijn, is het vaker een indicator van een enorm creatief persoon. Vele getalenteerde zangeressen bijvoorbeeld met een veelzijdige persoonlijkheid, het uiterlijk is pop maar haar ziel spaart geen moeite om anderen te helpen.


WAT MOET JE WETEN OM JE HAAR BLAUW TE KLEUREN?

Om een mooie, heldere blauwe kleur te krijgen moet je je haar verven, soms zelfs meerdere keren. Alleen platina blondines kunnen een onberispelijk resultaat bereiken. Als je donker haar hebt zul je je haar eerst moeten oplichten voordat je de blauwe haarverf kunt toepassen.

Vandaag de dag zijn de blauwe haarverven dusdanige innovatieve producten die de conditie van het haar goed onderhouden.


Bij een tijdelijke blauwe haarkleuring zal de kleur bij iedere wasbeurt vervagen, gemiddeld zit een tijdelijke kleuring 10-20 wasbeurten. Wil je je kleur goed onderhouden dan zul je deze eens per maand moeten opfrissen.


Aandacht zul je in overvloed krijgen, misschien wel meer als dat je zou willen. Heb je eens een slechte nachtrust gehad of je bent tot diep in de nacht wezen stappen, had je geen tijd voor je make-up en je eigenlijk het liefste wilt verstoppen in een hoekje, je blauwe haarkleuring valt op. Maar, dit houdt ook in dat je altijd de ster op het podium zal zijn. Vele zullen niet schromen om commentaar te geven op je haarkleuring, de een zal het prachtig vinden maar ervaring leert dat de oudere generatie negatiever tegenover blauwe haren staat.


WIE GEBRUIKT BLAUWE HAARVERF?


De mode voor blauw haar dekt alle doelgroepen, jong en oud, het is alleen nog geen alledaagse gebeurtenis. Toch zijn er meer jonge dames welke hun haren blauw verven. Jonge en stijlvolle, creatieve meiden geven hun gemoedstoestand vaak op deze manier weer. Om er perfect uit te zien vergelijk je je uiterlijk dan met de juist gekozen blauwe kleur.


Heb je donkere ogen en expressieve wenkbrauwen, ga dan voor de grijs-blauwe haarkleur.

Heb je lichte hemelse ogen en een sneeuwwitte tedere huid, probeer dan de lichtblauwe kleur

De getinte of zon gekleurde huid met bruine ogen kiest meestal voor blauw-blauw, een perfect resultaat.


Als je je haar blauw verft en je hebt een trendy kapsel combineer dit dan met trendy originele outfits.


HOE KAN IK MIJN HAAR BLAUW KLEUREN?


Als je hebt besloten om je haren blauw te verven dan moet je je afvragen of je het een keer wilt proberen of het maar even wilt of, als je zekerder van je zaak bent, een permanentere oplossing neemt. De blauwe haarverven zijn er in twee varianten, semi-permanent en permanente haarverf. De semi-permanente blauwe haarverf zal bij iedere wasbeurt vervagen terwijl een permanente blauwe haarverf echt uit moet groeien. Houdt hier dus rekening en vraag jezelf af wat het beste bij je past.

Kies je voor een semi-permanente haarverf dan heb je de keuze tussen Paint Bang en Pastiss waarbij Paint Bang oneindig gemixed kan worden en je geen oxidant hoeft te gebruiken. De pastiss lijn geeft al aan dat dit een prachtige pastel blauwe kleur is. Wil je permanente haarverf om je haren blauw te verven dan is de Nouvelle Haarverf jouw beste keuze. Voor jouw gemak zetten we ze even op een rijte: Paint Bang tijdelijke haarverf https://www.hd-haircare.pro/Paint-Bang-Saturn-Haarverf-75ml-Staal-Blauw https://www.hd-haircare.pro/Paint-Bang-Pluto-Haarverf-75ml-Blauw Pastiss tijdelijke haarverf https://www.hd-haircare.pro/Nouvelle-Pastiss-Pastelblauw-Haarverf-60ml Nouvelle permanente haarverf https://www.hd-haircare.pro/Nouvelle-Haarverf-088-blauw-100ml https://www.hd-haircare.pro/Nouvelle-Haarverf1.10-(1B)-Blauw-Zwart-100ml

148 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page