top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHair-Division.com

ESPRESSOTIME 10 MIN. KLEURING


Espresso time 10 min. kleuring


Ik was wel een klein beetje sceptisch toen Nouvelle dit product lanceerde. Ik had Expres kleuringen van andere merken gebruikt met mindere resultaten. Omdat ik ontzettend tevreden ben met alle andere Nouvelle producten, dacht ik dat het gewoon eerlijk was om dit ook uit te proberen.


De Espresso Time kleuring is eigenlijk niet alleen maar verf. Het bevat een heel systeem voor optimale kleuring, bescherming, en verzorging....Color Barrier, Pre-Color Equalizer, Kleur Cream en Developer, Color Block Intense acid Ph conditioner, en Stain Remover.


De service begint met het aanbrengen van de Color Barrier op de haarlijn om de huid te beschermen tegen vlekken. Deze Cream vind ik super omdat het goed blijft zitten (dus, niet uitloopt) en is makkelijk om te verwijderen tijdens het wassen.


Na het aanbrengen van de Color Barrier is het haar te vullen met de Pre-Color Equalizer. Dit product egaliseert de porositeit van het haar om te verzekeren dat de kleur resultaat gelijkmatig wordt in de midlengtes en punten tijdens het door masseren en/of uitspoelen. Ik gebruik dit ook voor optimale resultaten tijdens alle andere permanente kleuringen en ben blij met de resultaten. Dit product ruikt ontzettend lekker naar chocola en je zult een hoop leuke reacties krijgen van klanten.


De derde stap in de Espresso Time behandeling is het mengen en aanbrengen van de kleur. Je mengt de kleur Cream met de speciale 27 vol. developer met een 1:1 verhouding en ze zijn makkelijk en snel met elkaar te mengen. Je krijgt een Cream met de perfecte textuur. Dik genoeg dat het blijft zitten en niet uitloopt en vloeibaar genoeg dat het het haar volledig penetreert. De natuur tinten, bruin tinten, en as bruin tinten kunnen alleen gebruikt worden, maar de goud, double as, koper, en rood tinten moeten gemengd worden met een natuur tint om ervoor te zorgen voor een goede dekking.


10 minuten na het aanbrengen van de kleur Cream volg je dezelfde stappen als andere kleur behandelingen. Water toevoegen, kleur emulgeren, uitspoelen, en wassen. Gebruik dan de Stain Remover om vlekken van de huid de verwijderen. Na het wassen spray het haar met de Color Block acid Ph Intense Conditioner en kam het door om te verdelen. Wacht 3 tot 5 minuten en spoel het uit. Na een paar minuten voel je dat het haar veel gladder is en heel makkelijk te ontwarren. Deze conditioner sluit de haar schubben af om de kleur nog langer houdbaar te maken. Dit product ruikt ook heerlijk! Het effect van deze conditioner is zo geweldig, ik gebruik het bij alle kleur behandelingen. Voor mij dit is echt een onmisbaar product.


Al met al was ik aangenaam verrast hoe goed de Espresso Time systeem werkt! De kleuren zijn rijk, volle, natuurlijk, en uiteraard heel goed dekend. Om je tijd te maximaliseren in de salon zonder kwaliteit in te leveren, Espresso Time systeem is een geweldig product, en wat ik ook leuk vind is dat het ook veelzijdig producten bevat.


Christopher Mooyer

The HAIR DIVISION

92 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page