top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHair-Division.com

ESLABONDEXX CLEAN CARE PRODUCTEN


1. Complete beschermende en herstellende lijn met 8 productcategorieën met meer dan 90% natuurlijke ingrediënten 2. Eco-Protect Technology 3. SLS/SLES vrij + delicate natuurlijke oppervlakkige actieve stoffen (meer info) 4. Verpakking PE GREEN + gerecycleerd papierCARE AND PROTECTION


8 productcategorieën die een compleet systeem van formules vormen voor haar- en huidverzorging op basis van hun type of conditie. Alle producten bevatten ten minste 90% natuurlijke of biologische ingrediënten of natuurlijke derivaten. De ingrediënten van elke formulering zijn zorgvuldig geselecteerd om maximale veiligheid, verdraagbaarheid en volledig respect voor het milieu te garanderen. De combinatie met de specifieke voordelen die elke individuele categorie biedt, wordt met het Clean Care systeem gekenmerkt door een belangrijke natuurlijke cosmetische technologie

YOUR NATURAL WAY TO HAIR BEAUTY & HEALTH


Eslabondexx Clean Care betekent niet alleen mooi en gezond haar, maar houdt ook rekening met de wereld die ons omringt. De kracht van de natuur is ingesloten in het hart van de cosmetische formules met als rode draad; eenvoud, veiligheid en functionaliteit, die samengaan met een duurzaam gebruik van grondstoffen en verpakkingen. De producten zijn oprecht, innovatief en effectief.

ECO-PROTECT TECHNOLOGY


Een aantrekkelijke mix van natuurlijke actieve ingrediënten zoals suikerriet-extract, rietolie van suiker, mono-olie, arganolie en vitamine E die het haar versterken en beschermen tegen externe invloeden en warmtebronnen van buitenaf. De producten zijn SLS en SLES-vrij en gebruiken delicate oppervlakkige actieve stoffen van natuurlijke afkomst, zeer compatibel met haar en huid. De verpakking is gemaakt van PE GREEN plastic dat is gemaakt van suikerriet en gerecycleerd papier.

Hydrocarbon extracted from suger cane Koolwaterstof verkregen uit suikerriet. Het is een 100% natuurlijk hydro carbon extract, gewonnen uit suikerriet die geteeld is in Brazilië, met een zeer duurzaam proces met een ECOCERT-certificaat. Het vertegenwoordigt het natuurlijke alternatief voor vaseline en vluchtige siliconen. Een verzachtend middel dat kroezen vermindert, kleur beschermt en bescherming tegen hitte biedt. Vergemakkelijkt het kammen, maak het haar zijdezacht. Monoi Oil De Monoi Olie is afkomstig van het eiland Tahiti, verkregen door het macereren (weken) van tiare bloemen. Het is rijk aan vetzuren en antioxidanten, het beschermt het haar tegen uitdroging dankzij het vermogen om een beschermende film te vormen. Voedt en verzacht het haar. Argan Oil Verzachtende, voedende en hydraterende olie die het haar glanzend maakt en de haarschubben herstelt. Vitamine E Dit is een krachtige antioxidant die de veroudering door het licht vertraagt. Beschermt cellulaire structuren tegen schade die worden veroorzaakt door vrije radicalen. Heeft ook een hydraterende, ontstekingsremmende en kalmerende werking.

40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page