Professionele Haarproducten Importeur

 

Eslabondexx Styling

- Catalogus

Bekijk in de catalogus de gehele styling collectie van Eslabondexx. 

Eslabondexx - High Performance Without Ever Compromising Hair Health.

 

Eslabondexx Verzorging

- Catalogus

Bekijk in de catalogus de gehele verzorgings collectie van Eslabondexx. 

Eslabondexx - High Performance Without Ever Compromising Hair Health.

Eslabondexx - Made in Italy 

Een mix van actieve ingrediënten die zijn ontworpen om het haar te beschermen tegen de schade die wordt veroorzaakt door chemische behandelingen in salons, terwijl ze ook helpen bij het herstel van beschadigd haar.

 

Bescherming en duurzaamheid zijn de basisthema's die ten grondslag liggen aan alle productlijnen, in synergie met een creatief en onderscheidend design, verpakt in een verrassend innovatieve verpakking en op de markt gebracht met de nadruk op een rationeel, ultramodern, avant-gardistisch imago. Eslabondexx verlegt de grenzen met elegantie en stijl en biedt hoge prestaties zonder ooit afbreuk te doen aan de gezondheid van het haar.

Is je interesse gewekt? Maak dan een afspraak met één van onze verkoop adviseurs, en laat je informeren over de verschillende Eslabondexx proefpakketten die we van Hair Division aanbieden. 

Hair-Division.com | Eslabondexx |

Haarproducten Importeur

1496BBF0-064C-46BD-89EA-0F903335FF6C.jpe

THE PIONEERING TREND-TECH LINE THAT SETS TECHNOLOGICAL AND STYLISTIC TRENDS IN SALONS WORLDWIDE

INTERNATIONAAL OCTROOI

Eslabondexx haar werkzame stoffen dringen gemakkelijker door in het haar dankzij NIOSOMA, een innovatief afgiftesysteem dat een diepe penetratie van het product in de haarcortex mogelijk maakt, waardoor het gewenste resultaat wordt bereikt.

 

Bovendien helpt de rijke mix van natuurlijke actieve ingrediënten met een voedende werking, samen met polymeren, precursoren en aminozuren, het haar gehydrateerd te houden, beschadigde plekken te herstellen en een beschermende film rond de haarsteel te ontwikkelen.

C8E90817-DA60-4EE2-8194-792A92DA03F4.png

ESLABONDEXX STYLING

De essentie van Eslabondexx is de trendtechniek, een moderne lifestyle waarin de meest creatieve vormgeving, mode en artistieke trends zich vermengen met de modernste cosmetische technologie: een unieke en dynamische, maar altijd gezonde stijl.

 

Dit is het concept dat aan de basis ligt van het ESLABONDEXX PROTECTIVE STYLING assortiment, ontworpen voor het creëren van een onderscheidende en originele look zonder dat dit ten koste gaat van de bescherming en levensduur van het haar.

Hair-Division.com

Ambachten 16a

5711LC  Someren

Email: info@hair-division.com

Phone: +31.(0)493.495361

Op zoek naar een Salon?

Neem contact met ons op op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur of stuur ons een email: info@hair-division.com

Tags

Haarproducten Importeur

Professionele Haarproducten Groothandel

Kappersmerken Importeur

© 2021 Hair-Division.com by Reesink-Ecommerce