top of page
DC2DC419-98FC-40E8-9333-2DFE56B3D737_edi

 

Eslabondexx Hair

- Catalogus

Bekijk in de catalogus de gehele collectie van Eslabondexx. 

Eslabondexx - High Performance Without Ever Compromising Hair Health.

Professionele Haarproducten Importeur

 

Eslabondexx Blonde Care

- Catalogus

Bekijk in de catalogus de gehele blonde care collectie van Eslabondexx. 

Eslabondexx - The Blonde World

 

Eslabondexx Verzorging

- Catalogus

Bekijk in de catalogus de gehele verzorgings collectie van Eslabondexx. 

Eslabondexx - High Performance Without Ever Compromising Hair Health.

logo_eslabondexx.png

Eslabondexx - Made in Italy 

Een mix van actieve ingrediënten die zijn ontworpen om het haar te beschermen tegen de schade die wordt veroorzaakt door chemische behandelingen in salons, terwijl ze ook helpen bij het herstel van beschadigd haar.

 

Bescherming en duurzaamheid zijn de basisthema's die ten grondslag liggen aan alle productlijnen, in synergie met een creatief en onderscheidend design, verpakt in een verrassend innovatieve verpakking en op de markt gebracht met de nadruk op een rationeel, ultramodern, avant-gardistisch imago. Eslabondexx verlegt de grenzen met elegantie en stijl en biedt hoge prestaties zonder ooit afbreuk te doen aan de gezondheid van het haar.

Is je interesse gewekt? Maak dan een afspraak met één van onze verkoop adviseurs, en laat je informeren over de verschillende Eslabondexx proefpakketten die we van Hair Division aanbieden. 

Hair-Division.com | Eslabondexx |

Haarproducten Importeur

1496BBF0-064C-46BD-89EA-0F903335FF6C.jpe

THE PIONEERING TREND-TECH LINE THAT SETS TECHNOLOGICAL AND STYLISTIC TRENDS IN SALONS WORLDWIDE

INTERNATIONAAL OCTROOI

Eslabondexx haar werkzame stoffen dringen gemakkelijker door in het haar dankzij NIOSOMA, een innovatief afgiftesysteem dat een diepe penetratie van het product in de haarcortex mogelijk maakt, waardoor het gewenste resultaat wordt bereikt.

 

Bovendien helpt de rijke mix van natuurlijke actieve ingrediënten met een voedende werking, samen met polymeren, precursoren en aminozuren, het haar gehydrateerd te houden, beschadigde plekken te herstellen en een beschermende film rond de haarsteel te ontwikkelen.

C8E90817-DA60-4EE2-8194-792A92DA03F4.png

ESLABONDEXX STYLING

De essentie van Eslabondexx is de trendtechniek, een moderne lifestyle waarin de meest creatieve vormgeving, mode en artistieke trends zich vermengen met de modernste cosmetische technologie: een unieke en dynamische, maar altijd gezonde stijl.

 

Dit is het concept dat aan de basis ligt van het ESLABONDEXX PROTECTIVE STYLING assortiment, ontworpen voor het creëren van een onderscheidende en originele look zonder dat dit ten koste gaat van de bescherming en levensduur van het haar.

bottom of page